+ Média

Éljen soká Ádár János! – videó

M1

Az új közszolgálati csatornát csak pattogatott kukoricával a kézben lehet nézni, ugyanis inkább egy röhögtető vígjátékhoz hasonlít a műsor, mintsem híradásokhoz, ahol akkor hibáznak, amikor. Bocsánat, mindig!

Keresés a weben

Zavart műsorvezető, elvarázsolt helyszíni közvetítő, állandó rosszkor kapcsolás, technikai hibák és teljes káosz. Ezzel indult Magyarország új hírcsatornája az első vasárnapi zárva tartás napján és nemzeti ünnepünkön. De nézzük a részleteket!

Az új M1 pillérei az óránkénti híradók lesznek, amelyekre éppen ezért hatalmas hangsúlyt fektet a stáb.

– olvasható a csatorna honlapján. Nem is tudom mi lett volna, ha ennél is nagyobb hangsúlyt fektet ez a profi stáb a műsorkészítésbe. Talán akkor nem csak elsötétült volna a stúdió, hanem fel is robban.

Az új csatorna egyik sajátossága lesz, hogy tulajdonképpen egy reggel 6 órától éjfélig tartó híradót láthat majd a tévénéző, amelyet számos érdekes magazinműsor tarkít majd.

– A többi sajátosság meg az állandó bénázás, mellébeszélés és sugárzó dilettanizmus.

Ezt az érzetet erősíti, hogy öt percenként friss információk hangzanak el, amelyek segítik a folyamatos tájékozódást.

– Módosítanám: Ezt az érzetet erősíti, hogy öt percenként (mit öt…kettő!) friss hibák láthatóak és hallhatóak, amelyek nem segítik a folyamatos tájékozódást, csak a folyamatos nevetést.

De inkább beszéljen a felvétel. Remélem büszke a stáb, ha már ennyi energiát öltek a nagy megújulásba, melynek következtében a köztársasági elnök nevét sem tudták helyesen leírni. Éljen soká Ádár János!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top