+ művészet & politika

Kulka János tüntetésre felhívó üzenete

Kulka János

Március 15-e a szabadság, a jogegyenlőség és a függetlenség szimbóluma. Ezekért ma is ki kell állnunk. Mutassuk meg minél többen, hogy európai Magyarországot, új magyar köztársaságot akarunk.

Március 15-e a szabadság, a jogegyenlőség és a függetlenség szimbóluma. Ezekért ma is ki kell állnunk. Mutassuk meg minél többen, hogy európai Magyarországot, új magyar köztársaságot akarunk. Találkozzunk március 15-én, délután 3 órakor a Keleti Pályaudvarnál, a Baross téren, ahonnan átvonulunk az Astoriához. Felszólal többek közt Parti Nagy Lajos, Závada Péter és Kész Zoltán. Kérjük, aki tud, hozzon magával nemzeti lobogót és európai zászlót.

Nyomj a tetszikre, ha te is támogatod a demonstrációt.

4 hozzászólás

4 Comments

  1. Darázs szerint:

    Amikor a Fidesz leamortizálja magát, mert le kell amortizálnia magát, hogy felszámolja végre az 1945 óta háborítatlanul, büntetlenül garázdálkodó zsidó-kommunista elitet, klientúráját és ezerarcú örököseit, akkor majd a Jobbik lép elő. És akkor majd a Kulka-féléket is elszámoltatják. A „különleges kezelés” türelmesen várakozik Kulkáékra. Hát az mégsem járja, hogy valakik megsemmisítenek egy ezeréves kultúrát, társadalmat, átmentik magukat, lepaktálnak az új idők gyarmattartó uraival, majd még nekik áll feljebb, amikor a szétvert vadászkutya feltápászkodik halottaiból, megrázza magát, és lesöpri parazitáit, amelyek a vérén élősködve azt akarják elhitetni vele, hogy ő is egy féreg. Nagyon fontos: Magyarország nem Izrael. Vili? 1919 után egy zsidónak sincs joga magyarságról, függetlenségről, szabadságról szónokolni. Ezt a kártyát már eljátszották. Ez a vonat már elment Auschwitzba meg a Duna-partra.

    • hajrájobbkezem szerint:

      Te meg menj el a jó édes oda ahova gondolom , rohadék fasiszta g…i.

    • bölöni gergő szerint:

      Rémületes és ész nélküli szólamok szólnak darázsból.
      Szomorú, végtelenül szomorú, hogy valaki, aki megtanult írni és olvasni, az ennyire korlátolt és kirekesztő lehet… egy olyan nemzet tagjaként, mely rég elenyészett volna, ha nem lenne befogadó. Zsidók, tótok, románok, szerbek, örmények, cigányok nélkül nincs – nem lehet! – magyar kultúra!

  2. zsike szerint:

    Ugye ezt te sem gondolod komolyan ??????

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top