+ Oktatás

Megfenyegette a Madách gimnáziumot a Jövő Generációja Egyesület

jövő generációja alapítvány

Mivel a gimnázium nem volt hajlandó diákokat vezényelni a március 15. ünnepségre Pestre, az egyesület kilátásba helyezte, hogy a tanulókat nem fogják felvenni az egyetemre.

Mivel a gimnázium nem volt hajlandó diákokat vezényelni a március 15. ünnepségre Pestre, az egyesület kilátásba helyezte például, hogy a tanulókat nem fogják felvenni az egyetemre. A levél hemzseg a helyesírási hibáktól, összhangban azzal a gondolatisággal, amit megengedhet magának egy kormányközeli egyesület. A levél a facebookról származik.

jövő generációja egyesületA félreértések elkerülése végett a Jövőt Építők Generációja Egyesület nem azonos a cikkben említett Jövő Generációja Egyesülettel, ez utóbbi már megszűnt. (A Szerk. 2017.01.31.)

7 hozzászólás

7 Comments

  1. Greg szerint:

    Most akkor meg kell ijedni egy ilyen náci szellemű gittegylet fenyegetésétől? Na ne már! Az írásos fenyegetést mentsék el minél többen, hogy amikor szükség lesz majd rá egy bírósági tárgyaláson, akkor kéznél legyen!

  2. XY szerint:

    Nem szép dolog ez amit csináltok.

  3. FeriP szerint:

    A Demokrácia 25 éve már csökkentette az éberségem, így nem is értem a vita lényegét. Azt azonban fontosnak tartanám, hogy egy szervezet, mely a Jövő Generációjának védelmét vagy nemzeti érzelmeinek formálását tűzte zászlajára, ezt helyes magyar nyelven tenné.

  4. Vanilia szerint:

    Tiszta 80-as évek! Kb ilyen fenyegetések hangzottak amennyiben nem voltunk hajlandóak elmenni különböző KISZ-es előadásokra amelyeket az akkori „pártunk és kormányunk” által delegált előadók tartottak!

  5. Melezor szerint:

    Talán meg kéne tanulniuk helyesen írni, mielőtt elkezdik fingani a passzátszelet! Undorítóak, de legundorítóbb az a kormány, akinek egyáltalán eszébe jut az ilyesmi! Nincs elég fideszes kölyök, hogy villogjatok velük? A ‘B’-listával meg igen szépen bemutatkoztak ezek a sehonnaiak!

  6. bambi szerint:

    Az egész szöveget be lehetett volna keretezni, szinte minden mondata szarvashibákat tartalmaz. Hűen tükrözi a szerző(k) szellemi színvonalát.

  7. baloldali jövő fórum szerint:

    Minden egyes C.Ö.F.- tag és szimpatizáns hagyja el ezt az országot! Ez már több a soknál, mégis mit képzelnek magukról. Látszik hogy kik és milyen emberek alkotják a soraikat. Ha akarunk akkor ünnepelni, ha akarunk tüntetni fogunk a nemzeti ünnepen. Ostoba C.Ö.F. ez a demokrácia lényege. Ti meg meneteljetek már el a picsába végleg.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top