+ Film

Dennis Hopper utolsó fimjéhez gyűjt adományokat a rendező

dennis hopper

Dennis Hopper utolsó filmjének rendezője pénzadományokat gyűjt, hogy befejezhesse a színész halála miatt félbeszakadt produkciót. A film felvételei 2010-ben szakadtak meg, miután a 74 esztendős, prosztatarákban szenvedő Hopper elhunyt.

Dennis Hopper utolsó filmjének rendezője pénzadományokat gyűjt, hogy befejezhesse a színész halála miatt félbeszakadt produkciót – értesült a BBC News. A The Last Film Festival felvételei 2010-ben szakadtak meg, miután a 74 esztendős, prosztatarákban szenvedő Hopper elhunyt. A produkcióból már csupán néhány jelenetet kellett volna leforgatni.

Linda Yellen, a film rendezője most 90 ezer dollár (26 millió forintot) akar összegyűjteni egy Kickstarter-kampánnyal, hogy befejezhesse az alkotást, és az a mozikba kerülhessen.

Nagyon megrázott  a halála. Dennis maga volt az egészség a filmben és a forgatáson, több energiája volt, mint bárkinek

– idézte fel a rendező. Mint hozzáfűzte, akkoriban még nem tudta, hogyan fejezhetné be a filmet a hiányzó jelenetek nélkül, de most, pár év elteltével ismét visszatért a projekthez, és úgyérzi, meg lehet vágni úgy a kész anyagot, hogy nem szükséges hozzáforgatni.

A Szelíd motorosok, az Apokalipszis, most és a Kék bársony sztárja utolsó filmjében komikus szerepet vállat. A The Last Film Festival című produkcióban Nick Twain hollywoodi producert alakítja, aki filmjének vetítésére érkezik egy kisváros kaotikus filmfesztiváljára. A forgatókönyvet társszerzőként jegyző rendező elmesélte, hogy Hopperrel egy Sundance Filmfesztiválon hozta össze a sors. A színész még látta a film egy nyers verzióját halála előtt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top