+ Ajánló

A nőnap kedvezményei női olvasóinknak

nőnap

Ma van a nemzetközi nőnap, ezért minden kedves női olvasónkat szeretettel köszöntünk, és ebből az alkalomból fél áron nézhetik meg ötvennél több budapesti és vidéki múzeum kiállításait. Lista a cikkben.

Ma van a nemzetközi nőnap, ezért minden kedves női olvasónkat szeretettel köszöntünk, és ebből az alkalomból fél áron nézhetik meg ötvennél több budapesti és vidéki múzeum kiállításait.

A nőnapi kedvezmény a 6-26 éves, diákigazolvánnyal rendelkező lányokra, nőkre is érvényes, akik így kettős kedvezménnyel válthatnak belépőt a kulturális intézményekbe. A családügyi és a kulturális államtitkárság közös programjához csatlakozó múzeumok listája a ncsszi.hu oldalakon érhető el.

A kedvezményesen látogatható intézmények között van Budapesten a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, a Petőfi Irodalmi Múzeum, a Bélyegmúzeum, a Nagytétényi Kastély, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet, a Magyar Nemzeti Múzeum és a Magyar Természettudományi Múzeum.

Vidéken többek között az egri Dobó István Vármúzeum, a Gödöllői Városi Múzeum, a miskolci Herman Ottó Múzeum, a kaposvári Rippl-Rónai Múzeum, a Pásztói Múzeum, a Kecskeméti Katona József Múzeum, valamint a győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum csatlakozott a kezdeményezéséhez.

A 6 éven aluli gyerekeknek és a 70 éven felüli nyugdíjasoknak – ahogy az év többi napján – vasárnap sem kell fizetniük a múzeumok látogatásáért.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top