+ Film

Katalin hercegné a többszörösen díjazott sorozatban

Katalin hercegné

A világhírű angol sorozat következő epizódjának forgatásán vesz részt Vilmos herceg felesége.

A cambridge-i hercegné is nagy rajongója a 2010 óta futó Downton Abbey című angol történelmi sorozatnak, amely egy kitalált arisztokrata család tagjainak és szolgálóinak a mindennapjait mutatja be 1912-től kezdve, amikor is elsüllyedt a Titanic. Az epizódok során szépen összefonódnak a helyi tragédiák a történelmi eseményekkel, első világháború, spanyolnátha stb.

A Kensington palota közleménye szerint a látogatással a díjnyertes produkció sikerét kívánják elismerni: a Downton Abbey a világ egyik legnépszerűbb tévésorozata, 250 térségben sugározzák, három BAFTA-díjat, ugyanennyi Golden Globe-díjat és 11 Emmy-díjat nyert el.

Katalin hercegné március 12-én ellátogat és másfél órát tölt majd a londoni Ealing stúdióban, ahol a produkció hatodik évadját forgatják. A vizit alatt megnézi egy jelenet felvételét és találkozik a Lord és Lady Granthamet alakító Hugh Bonneville-lel és Elizabeth McGovernnel, valamint a szereposztás többi tagjával, köztük Maggie Smithszel.

A hercegnőt Lord Fellowes, a széria alkotója és írója köszönti majd, körbevezetik a felvételek helyszínein és megmutatják neki a maszkműhelyt, a jelmez- és díszlettárat is. A látogatásról közös kép is készül, amelyen a hercegnő és a szereplők láthatók majd a szolgák ebédlőjében.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top