+ Életmód

Az öröklét fesztiválja

fesztivál

Brain Bar néven inspirációs fesztivált szervez Budapesten a Design Terminál, a We Love Budapest és az Akvárium Klub.

Idén nyáron a szakmai kerekasztal beszélgetéseknek, előadásoknak és eszmecseréknek háromnapos inspirációs fesztivált szerveznek Budapesten. Az eseményen szó lesz a robotikáról, géntechnológiáról, öröklétről, a jövő városáról, és azokról a kérdésekről, amelyek a technológia állandó fejlődésével születnek.

A háromnapos Brain Bar Budapest június 4-én indul, a fesztiválra pedig a világ minden tájáról érkeznek szakemberek a tudomány és a technológia területéről is. A szervezők így arra is törekedtek, hogy Budapestről egy pozitív, élménydús, vibráló város képe mutatkozzon be Közép-Európának.

Ebben a három napban a következő kérdések is napirendre kerülnek:

Az ember helyébe lép-e a technológia? Hogyan lesz sikeres a jövő városa? Hogyan változik az internet, a gyártás, és az egészségügy a technológia hatására?

– olvasható a kreativ.hu honlapján.

A programokat folyamatosan fogják nyilvánosságra hozni, a Brain Bar fő helyszínei az Akvárium Klub, az Erzsébet tér és a Design Terminál lesznek, a fesztivál főtámogatója pedig a Magyar Telekom. A jegyeket a fesztivál honlapján lehet megrendelni, diákoknak és tanároknak ingyenes.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top