+ Média

Könnyek közt ölelte magához Madonna a Charlie Hebdo karikaturistáját – VIDEÓ!

Madonna

A Grand Journal című francia műsor riportere éppen azt ecsetelte, hogy Madonna elsőként nyilvánította ki szolidaritását a Charlie Hebdo szerkesztőségével, ám mondandója befejeztével váratlanul az asztalhoz szólította Luzt, a szerkesztőség egyik életben maradt karikaturistáját.

Élő adásban ölelte magához Madonna a Charlie Hebdo egyik életben maradt karikaturistáját, Luzt. Az énekesnő eredetileg új, a héten megjelenő Rebel Heart című lemeze kapcsán szerepelt a műsorban.

A meglepetést a Grand Journal című francia műsor készítői szervezték, ahol Madonna mostani új lemezét a Rebel Heartot népszerűsítette – írta hvg.hu. A műsorvezető éppen azt ecsetelte, hogy Madonna elsőként nyilvánította ki szolidaritását a Charlie Hebdo szerkesztőségével, ám mondandója befejeztével váratlanul az asztalhoz szólította Luzt, a szerkesztőség egyik életben maradt karikaturistáját.

Madonna meghatottan ölelte magához a kamerák kereszttüzében Luzt (valódi nevén Renald Luzier), a közönség persze tapsviharral köszöntötte őket.

https://www.youtube.com/watch?v=jb2BQPVOQfc

Az énekesnő legújabb, március 10-én megjelenő Rebel Heart című albumával augusztus végén indul amerikai turnéra, novemberben pedig Európa-szerte is koncertezik: Kölnben, Prágában, Párizsban, Berlinben, Londonban, Manchesterben és Barcelonában is fellép.

A turné ausztráliai és ázsiai állomásainak időpontjait és helyszíneit az énekesnő holnapján egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top