+ Film

Újra Harrison Ford lesz a „szárnyas fejvadász”

Harrison Ford

Az Alcon 2011-ben vásárolta meg a folytatás jogait, hogy a kultfilm előzményeit és folytatását is filmvászonra vigye. A főszerepet ismét Harrison Ford alakítja.

Denis Villeneuve lehet a Szárnyas fejvadász folytatásának rendezője, a sci-fiben Harrison Ford ismét Rick Deckard szerepét játssza – értesült a The Hollywood Reporter.

A produkció az Alcon Entertainment gyártásában készül. A forgatás 2016 nyarán kezdődik.

A forgatókönyvön, amelynek eredeti ötlete Hampton Fanchertől és Ridley Scott-tól származik, Fancher és Michael Green dolgozik. 
Az új történet évtizedekkel a Szárnyas fejvadász befejezése után veszi fel a fonalat. Az eredeti filmben Ford alakította a „szárnyas fejvadászt”, aki lázadó replikánsok, néhány éves élettartamú androidok után nyomoz a „gépeket” gyártó Tyrell vállalat megbízásából.

Az Alcon 2011-ben vásárolta meg a folytatás jogait, hogy a kultfilm előzményeit és folytatását is filmvászonra vigye. A folytatás producere Bud Yorkin, továbbá az Alcon két alapítója, A. Kosove és Broderick Johnson.

Villeneuve legutóbb a Sicario című krimin dolgozott, amelyben Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio Del Toro alakították a főszerepeket. Ő rendezte a 2013-ban bemutatott Fogságban című alkotást is, amelyben Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal játszott.

A nyolcvanas évek elején Ridley Scott rendezésében forgatott Szárnyas fejvadász két Oscar-jelölést kapott. Scott később egy rendezői változatot is készített. A produkció Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című írása nyomán született.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top