+ Életmód

Francia a világ legjobb disznóimitátora – videó

disznó

Van, aki nem tekinti sértésnek, ha disznónak titulálják. Noël Jamet-et hatodszor választották disznó-imitátor világbajnoknak.

Sokak szerint a francia kultúra különös vadhajtása Noël „Nono” Jamet, akinek disznósága tényleg kezd világhírű lenni. A negyvennyolc éves sofőr nem csak hangjában igyekszik utánozni a házi sertést, de mindent megtesz azért, hogy megjelenésében is hasonuljon. (Sajnos a videóból nem derül ki, hogy szaghűségre is törekszik-e.)

Legfrissebb produkciójával a párizsi Mezőgazdasági Vásár közönségét bűvölte el. Produkciójában megjelent egy sertés életének minden lényeges szakasza. Arról, hogy tehetségét milyen más területen szándékozik kihasználni, egyelőre nem találtunk utalást, de biztos sokan szívesen látnák őt Budapesten a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár színpadán.

Talán nem igényel bővebb magyarázatot, hogy a disznó(ság) kultúránk részét képezi. Másfajta disznóságokról is tudósítottunk már, volt színházi trágár disznólkodás, Szerbhorváth kolléga az újvidéki szakszervezeti disznókról írt, és Dorisz, a fél-mangalica is terítékre került.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top