+ Gasztro

Három napig nyalhatjuk a fagyit

fagylalt

Magyarországon egyedülálló módon, a nézőtérről a látogatók is nyomon követhetik a fagylalt készítés lépéseit és fortélyait. A zsűriben nemcsak a szakmai hozzáértők, de a fogyasztók is képviseltetik magukat.

A fagylalt szerelmeseit, az ínyenceket és a szakmabelieket is várja március 6. és 8. között az első Fagylaltkiállítás és fesztivál Budapesten. Szakmai bemutatók, előadások színesítik a programot, emellett a hazai élvonalbeli fagylaltkészítő mesterek remekeit is megkóstolhatják az érdeklődők a fővárosi Syma Csarnokban.

A háromnapos programon megválasztják Magyarország kedvenc fagylaltját, bemutatják a 2014-es év Balaton-fagylaltját, az egészséges életmód rajongói pedig különböző paleo- és cukormentes fagylaltkülönlegességeket is kóstolhatnak. A szakmai bemutatókon és előadásokon szó esik a fagyi marketingjéről is, arról, hogy mire kell figyelni az eladáskor. A fesztivál részletes programja megtalálható itt.

Magyarország kedvenc fagylaltja versenyén tejes, gyümölcsös és cukormentes kategóriában várják a nevezéseket. Erre a célra elkülönített területén felállított öt nagyméretű hűtőpult, sokkolók, háttérhűtők és rozsdamentes munkaasztalok biztosítják, így minden nevező cukrászdának vagy alapanyag forgalmazónak lehetősége lesz a fagylaltot a helyszínen elkészíteni a lehető legjobb minőségben. Mindezt úgy, hogy Magyarországon egyedülálló módon, a nézőtérről a látogatók is nyomon követhetik a fagylalt készítés lépéseit és fortélyait. A zsűriben nemcsak a szakmai hozzáértők, de a fogyasztók is képviseltetik magukat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top