+ Film

A legrosszabb filmeket is jutalmazták tegnap

arany málna

Tegnap 35. alkalommal osztották ki a legrosszabb filmes teljesítményekért járó Arany Málna-díjat is. Egy olyan film tarolt, amit nálunk be sem mutattak.

Az Arany Málna-díjat John J. B. Wilson újságíró alapította 1980-ban, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy nem minden arany, ami Hollywoodban történik. A díjazottakra az Arany Málna Díj Alapítvány kuratóriumi tagsága szavazhat. Az Arany Málnát hagyományosan az Oscar-díj előtt szokták átadni, idén 35. alkalommal jutalmazták a legrosszabb produkciókat.

Az est abszolút befutója a Kirk Cameron főszereplésével készült Saving Christmas című film volt, amely hat kategóriából négyet elvitt, köztük a legrosszabb film és a legrosszabb színész kategóriát is. A Saving Christmas „sikere” várható volt, ugyanis az internetes mozis adatbázis IMDb szerint pillanatnyilag ez a legrosszabb film a világon – a maximális 10 pontból jelen pillanatban 1,4-nél tart a film.

Az előzetese sem túlságosan biztató:

A legrosszabb színésznő díját Cameron Diaz kapta, versenyben volt még Drew Barrymore, Melissa McCarthy és Charlize Theron is. A legrosszabb rendező díját Hollywood egyik legmegosztóbb személyisége, Michael Bay kapta; mindezt pedig a nálunk is nagy reklámhadjárattal bemutatott negyedik Transformers-filmért érdemelte ki. Az új Tini Nindzsa-film is rengeteg jelölést kapott, végül csak Megan Foxot jutalmazták.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top