+ Életmód

Andy Vajna pénzt oszt, a nép pedig sorban áll – fotók

vajna

Ezen a hétvégén ötezer forint értékű ajándékzsetont osztanak Andy Vajna kaszinóiban. Megnéztük, mekkora a sor péntek délután.

Ezen a hétvégén ötezer forint értékű ajándékzsetont osztanak Andy Vajna kaszinóiban. Megnéztük, mekkora a sor péntek délután.

vajna

A nyolcadik kerültben – a folyamatos beengedés ellenére – tovább nőtt a sor, amióta az origo tudósítója elhagyta a helyszínt. Andy Vajna filmipari kormánybiztos és kaszinótulajdonos a kínai újévre hivatkozva próbálja ezzel a trükkel kaszinólátogatóvá tenni azokat, akik elhiszik, hogy az ajándékba kapott ötezres-zseton bármiben is különbözik az első adag ingyenesen osztott drogtól.

vajna

Persze, az vesse rá az első követ, aki nem próbálná felfuttatni érdekeltségeit. A Corvin negyedben január elsején megnyitott Las Vegas Casino eddig nem generált olyan forgalmat, ami változtatott volna a megszokott utcaképen. Talán most beindul az üzlet, s lesz, aki az ajándék ötezres után löki a kajapénzt, meg az aktuális törlesztőrészletet is.

vajna

A pénzosztás szombaton a Bécsi úti, vasárnap pedig a Széchenyi téri kaszinóban folytatódik.

A filmipar mai és nyolcvan évvel ezelőtti helyzete kapcsán itt került szóba korábban Andy Vajna.

vajna

4 hozzászólás

4 Comments

  1. belóg zoltán szerint:

    Na jó, ez tényleg gusztustalan. Mit keres ez a karikatúra ebben az országban ilyen magas polcon?

  2. Maci Laci szerint:

    A munkában megfáradt kisebbségiek mára szabadságoltatták magukat, hogy ezzel a kihagyhatatlan lehetőséggel élhessenek. Végül is ez is a segélyezés egyik formája. Ami nekik jár.

  3. Feri szerint:

    A képek alapján igazi „célközönség”.

  4. Atamagor szerint:

    Fletóék eladták az áramszolgáltatókat.Le is robbant a fél Dunántúl egy enyhe télen. Majd az áramszolgáltató Vis maior – ra hivatkozva a megromlott több tízezer forintos hűtött árukban okozott kárt 5000 forint értékű lejárt szavatossági idejű konzervekkel akarta kárpótolni.(Az új kormány alatt még hasonló sem fordulhatott elő !) Ennél csak jobb ,ha Andy bubu szórja a saját pénzét reklámra. Nehogy hozzászokjunk a romlott konzervhez,mint a droghoz.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top