+ Parasztvakítás blog

Hogyan fogytam 3 óra alatt 600 kilót?

hogyan fogytam

Nagyon sok fogyókúrás receptet kipróbáltam már, de ehhez hasonlóval még nem találkoztam. Gyors, kíméletes és célratörő. Próbáld ki te is!

Nagyon sok fogyókúrás receptet kipróbáltam már, de ehhez hasonlóval még nem találkoztam. Gyors, kíméletes és célratörő. Próbáld ki te is!

Első fogyókúrának ott volt a léböjtkúra, amit öt napig csináltam, sok folyadék, és semmi szilárd. Lelassultam tőle meg jól aludtam, csak azt a hashajtó folyadékot ne kellett volna inni korsószám, az nagyon „megzavart”.

A léböjtkúrától ideiglenes súlycsökkenés állt be, de utána ugyanolyan jókat tudtam enni. Na, akkor jött az, hogy felezzük el az adagot. Mindenből a felét ettem, és mondhatom, bevált. Az első két hét volt kicsit kemény, amikor a kis adagok miatt folyton éhes voltam, de ahogy összement a gyomrom, és kevesebbet ettem, simán elkezdtem fogyni. Hozzátettem még egy kis mozgást: kerülővel jártam a munkahelyemre.

Már-már úgy nézett ki, hogy kockahasam lesz, mikor furcsa módon megint elkezdtem hízni. A feleségem azzal viccelt, hogy amikor a mérlegre állok, angyalok ülnek a vállamra. Találtam is néhány tollpihét a mérleg mellett, de az angyalokat nem találtam. 6 kilót híztam, amikor azt mondtam, ez így nem mehet tovább, ide megoldás kell.

Az egyik ebéd alkalmával kimondtam a varázsszót, pontosabban a varázsmondatot a feleségemnek. Te túl jól főzöl, szívem!

Másnap föladtam egy hirdetést.

Házi szakácsot keresek, odaégett rántotta jeligére!

Két napon belül jelentkezett egy végzett szakács, aki évek óta nem tudott elhelyezkedni. Hát, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy hatása lesz. Egyszerűen ehetetlen volt az étel, ami a keze alól kikerült. Egy-két falatot elnyámmogtam, de többet nem bírtam enni. Jó persze túlzás, hogy három óra alatt lefogytam hatszáz kilót, de én akkor is úgy éreztem. Egy hónap után zörögtek a csontjaim. Jó volt utána soványnak lenni, még a micsodám is nagyobbnak látszott tőle. Csak a sok kidobott ételt sajnáltam, úgyhogy elküldtük a szakácsot, és szép lassan visszahíztam a súlyomat, és olyan lettem, mint régen. Hát, ilyen vagyok. Tudomásul kell vennem. Attól a naptól nem akartam más lenni, inkább megtanultam örülni annak, hogy ilyen jól főz a feleségem.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top