+ Képzőművészet

L. Simon drága festménnyel kedveskedett Lázár Jánosnak

drMáriás festményén a miniszter a hírhedt fácánvadászatokon viselt zöld vadászzsaketthez hasonló ruhában feszít.

Csaknem egyhavi államtitkári illetményét áldozta rá L. Simon László a főnökét, Lázár Jánost ábrázoló drMáriás festményre.

Az 500 ezer forintos alkotás egyenesen drMáriás műterméből érkezett, aki a Blikknek elárulta, hogy a festményt jóval drágábban vette meg a fideszes államtitkár, noha a vásárlók rendszerint alkudni szoktak. A hírek szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János nagyon örül az ajándéknak, melynek címe: Lázár János Mártélyon korcsolyázik, miközben piros hó esik.

Magát a festményt egyébként nemrég állították ki a címe pedig: Lázár János piruettezik, miközben piros hó esik. A festményen a miniszter a hírhedt fácánvadászatokon viselt zöld vadászzsaketthez hasonló ruhában feszít.

L. Simon azt üzente a Blikknek, hogy magánügynek tekinti, ha művészbarátaitól vásárol képet. Lázár azonban megerősítette a meglepetésről szóló hírt, hozzátéve, hogy jelenleg hódmezővásárhelyi irodájában gyönyörködik az ajándékban, de hamarosan fővárosi dolgozószobájában kap helyet a szívhez szóló meglepetés.

Arra viszont már egyik érintett sem válaszolt, hogy etikus-e elfogadni ekkora értékű ajándékot egy alkalmazottól.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top