+ Film

Így még nem égett be Nicole Kidman

nicole kidman

A csapnivaló filmeket jutalmazó BARFTA-díjak átadásához idén bő termésből válogathattak a kurátorok. Az egyik családi dráma olyan rémes volt, hogy csupán a látványa kettes típusú diabéteszhez vezethet.

Keresés a weben

A Grace: Monaco csillaga című filmben nyújtott játékáért Nicole Kidman kapta a legrosszabb színésznő díját a brit citromdíjak átadásán.

A csapnivaló filmeket és rémes színészi játékot díjazó BARFTA Awards ceremóniát – az amerikai Arany Málna-díjátadó brit változatát – a filmipar legjobbjait jutalmazó BAFTA-díjátadó után rendezik Nagy-Britanniában. A gála szervezői elégedetten jegyezték meg, hogy

igazán bő termés volt a rémes filmekből.

A Grace: Monaco csillaga című produkció a monacói herceghez férjhez menő amerikai színésznőről már cannes-i bemutatóján is kacajra fakasztotta a közönséget és letaglózta a kritikusokat. A BARFTA ítészei szerint a film, amelyben

egy elszánt nő harcol azért, hogy a szupergazdagoknak ne kelljen adót fizetniük

annyira rossz volt, hogy szinte visszasírták a tavalyi győztest, a Diana hercegnőről szóló életrajzi filmet – olvasható a The Independent brit napilap honlapján.

A legrosszabb brit film díja a Mázli, a csodakutya című alkotásnak jutott. A BARFTA indoklásában úgy fogalmazott:

Ez a film egy kutyáról szól, amely egy tévéműsorban táncol. Isten segítsen rajtunk.

A kutya hangját kölcsönző David Walliams esélyes volt legrosszabb színész díjára, ám azt végül Simon Pegg kapta a Hector and the Search for Happiness című filmért, mert játékával ő lett “a filmtörténet legarcbamászóbb főszereplője”.

Az Annie című családi dráma a legrosszabb amerikai film díját vitte el, mert olyan elviselhetetlenül édes, hogy

csupán a megtekintése kettes típusú diabéteszhez vezethet

– mondták a szervezők.

A BARFTA-díjakról szavazó tagság ismert brit filmkritikusokból és a filmipar képviselőiből áll. A titkos szavazással odaítélt díjakat 2013 óta osztják ki.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top