+ Képzőművészet

Vetkőzz! Elő a cerkát! – Valentin-napi meglepetés! 18+

valentin

Viola Szandra verseivel ajándékozta meg szerelmét Attila és Kornél. A meglepett hölgyek: Mónika és Anikó valóban a saját bőrükön érezhették a szerelmes sorok erejét.

Különleges ajándékkal lepte meg szerelmét Valentin-nap alkalmából két magyar férfi. Attila és Kornél szerelmes verssel kedveskedtek párjuknak, de nem akárhogyan: egyenesen a hölgyek testére festették a sorokat. A nem mindennapi ajándék létrehozásában a testverselő költőnő, Viola Szandra és a világbajnok test-festőművész Pál Gergely volt a párok segítségére.

valentin

Viola Szandra verseivel ajándékozta meg szerelmét Attila és Kornél. A meglepett hölgyek: Mónika és Anikó valóban a saját bőrükön érezhették a szerelmes sorok erejét, ugyanis a költeményt a testükre festették.

Mónika:

A párom, Attila szerencsére gyakran lep meg engem, és igazán különleges ötletei vannak. Sejtettem, hogy valami fotózás lesz a meglepetés része, de csak szép lassan raktam össze miről is van szó. Rájöttem, hogy az irodalomhoz is biztosan köze lesz. nagyon élveztem az egészet. Nem sokan kapnak ilyen ajándékot, az biztos.

valentin

Anikó nemrég ment hozzá szerelméhez, házasként az idén ünneplik először a szerelmesek napját.

Nagyon élveztem a testfestést és az egészet. Szandra és a többiek nagyon kedvesek és közvetlenek voltak, könnyen feloldódtunk. Örök élmény lesz ez a Valentin-napi ajándék.

Viola Szandra:

Szívesen segítettem a szerelmeseknek. A Testreszabás című kötetben Nánási Pál többedmagammal engem fotózott versekbe öltöztetve, most másokkal is meg tudtam osztani a testverselés élményét. Többekről tudok, akik a kötetemet ajándékozzák a párjuknak Valentin-nap alkalmából, de hogy akadt, aki egy egész testverselés-élménnyel ajándékozta meg a kedvesét. az bizonyítja: a költészet a XXI. században is az életünk része.

valentin

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top