+ Életmód

Mitől szexi az erdélyi férfi?

Az erdélyi bulvár kísérletével állnánk szemben? Vagy csak egy játék volt? A Transindex listája a szexi erdélyi férfiakról vegyes fogadtatásra talált.

Nemrég jelent meg a Transindexen egy lista a szexi erdélyi férfiakról. Komoly vitákat váltott ki a huszonnégy férfit felsoroltató bejegyzés, hiszen egyrészt micsoda dolog ez, másrészt talán érdemes egyszer nyilvánosan is belegondolni, hogy mitől férfias egy erdélyi férfi. A főleg fiatal, jóképű színészeket, zenészeket és sportolókat összegyűjtő lista vegyes fogadtatása elgondolkodtató felvetés volt mind identitás, mind népszerűségi szinten.

Emellett más oldalakon is megjelent hasonló lista, ahol egész más címszó alatt a nagyrészt markáns, szintén közéleti személyiségek közt megtalálható például Böjte Csaba ferences testvér is, valamint színészek, bloggerek, kabintetfőnökök, zenészek.

A bevallottan nyugati mintára készült listához kommentárként újabb cikket fűztek, melyben a Transindex elemzi a fogadtatást.

Erdélyi bulvár kísérletével állnánk szemben? Vagy csak egy játék volt? A cikk mindenesetre széles közönség előtt vetette fel a közéletiség és a szexizmus kérdését, valamint hogy ez a rangsorolás kinek sértő és kinek nem.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top