+ Ajánló

Na, vajon mit fog csinálni az A38-on Lévai Balázs?

lévai balázs

Különleges meglepetéssel készül a Budapest Voices, mely március 12-én a Dunán ringatózó A38 Hajón lép majd fel, méghozzá egy nagykoncerttel.

Különleges meglepetéssel készül a Budapest Voices, mely március 12-én a Dunán ringatózó A38 Hajón lép majd fel, méghozzá egy nagykoncerttel.

A MOM Kulturális Központ színháztermében telt házas koncerttel indította az évet a Budapest Voices, a csendesebb, átszellemültebb, ülős koncert után pedig ismét egy hangos, táncos fellépésre készülnek. Budapest legismertebb a cappella csapata március 12-én visszatér az A38 Hajóra, ahol egy évvel ezelőtt már felléptek, szintén telt ház előtt. Az együttes ezúttal is egy különlegességgel készül az estre.

Fellépéseiken nem jellemző vendégek jelenléte a színpadon – eddig egyetlen alkalommal, Alternatívák című lemezük bemutatóján Tar Gergely perkás zenélt az utolsó három dalban -, ám most lesz egy speciális meghívottja a koncertnek. Ő Lévai Balázs, akit a legtöbben az egykori m1-es zenei műsor, a Dob+Basszus atyjaként ismerhetnek. Balázs nevéhez rengeteg alkotás, projekt, műsor kötődik, készített filmet a Tankcsapdáról és a 30Y-nal, írt könyvet Lovasi Andrásról, és volt a Mindentudás Egyeteme műsorvezetője. Hogy mi lesz a szerepe a Budapest Voices koncertjén, egyelőre titok, mindenre az A38 Hajón derül fény március 12-én.

A koncertre a hajó honlapján lehet elővételes jegyet vásárolni 1900 forintos áron. Aznap 2500 forint a belépő.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top