+ Képzőművészet

André Goodfriend és drMáriás megerősítették a bilateriális kapcsolatokat

andré goodfriend

André Goodfriend meglátogatta drMáriás Kék Duna keringő című kiállítását az A38 Hajón, majd megelégedetten nyugtázta az unortodox magyar kortárs művészeti élet nemzetközileg is kiemelkedő bemutatkozását.

Keresés a weben

André Goodfriend meglátogatta drMáriás Kék Duna keringő című kiállítását az A38 Hajón, majd megelégedetten nyugtázta az unortodox magyar kortárs művészeti élet nemzetközileg is kiemelkedő bemutatkozását – olvastuk drMáriás facebook oldalán, majd így folytatja:

drMáriás köszönetét fejezte ki, hogy az amerikai ügyvivő látogatásával megtisztelte és elismerte a magyar művészet szabadságát, minőségét, aktualitását és fontosságát.
Felek megegyeztek abban, hogy minden tőlük tehetőt elkövetnek a hagyományosan jó és kiemelkedően fontos amerikai-magyar kapcsolatok helyreállításáért és újbóli felvirágoztatásáért.

– Több tiszteletet Amerikának, a kortárs művészet bástyájának! – mondta drMáriás.

– Több tiszteletet drMáriásnak, a kortárs magyar művészet bástyájának! – mondta Goodfriend, majd baráti kézfogással megerősítették a bilaterális kapcsolatok felvirágoztatásának új korszakát.

Ajánljuk még: Vona Gábor a háztetőn hegedül.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top