+ Ajánló

Versek mögé rejti arcát a költőnő

Viola Szandra

Mindig is fontosnak tartottam, hogy a költészetet becsempésszem a mindennapokba és az ünnepnapokba egyaránt. Karácsonykor például ezért állítottam verskarácsonyfát, most pedig a farsangi mulatságba is szeretném, ha megjelenne valamilyen módon a líra, ezért versálarcokkal készülök.

Viola Szandra a farsangi mulatságban is meglátja a lehetőséget arra, hogy a költészetet népszerűsítse. A Titok Galéria szombati álarcosbáljára például versálarcokkal készül.

Mindig is fontosnak tartottam, hogy a költészetet becsempésszem a mindennapokba és az ünnepnapokba egyaránt. Karácsonykor például ezért állítottam verskarácsonyfát, most pedig a farsangi mulatságba is szeretném, ha megjelenne valamilyen módon a líra, ezért versálarcokkal készülök. Ezen kívül természetesen verseket is fogok felolvasni – mondta a testverselő költőnő. –  Hiszem egyébként, hogy nem csak az ünnepnapokon, hanem a hétköznapokban is helyük van a verseknek. Egy étkezést, baráti együttlétet is feldobhatnak a költemények, de akár utazás közben is a kezünkbe vehetünk egy kötetet. A Testreszabás című testvers albumomban pedig a vizualitást kötöttem össze az irodalommal. A testekre írt versek különleges erővel bírnak. Az irodalom él, és rendre kilép a könyvek lapjairól. Ezt szeretném minél több formában megmutatni.

Az Álarcosbál Titokban névre keresztelt esemény február 7-én este 19 órakor kezdődik a Titok Galériában.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top