+ Színház

Elfogták a Bécsi Állami Operaház fantomját

bécsi állami operaház

A 63 éves operabarát hónapok óta a bolondját járatta a személyzettel: mindig olcsó helyekre vett magának jegyet, mégis drága páholyokba ült be.

Elfogták a Bécsi Állami Operaház fantomját, a 63 éves operabarát hónapok óta a bolondját járatta a személyzettel: mindig olcsó helyekre vett magának jegyet, mégis drága páholyokba ült be.

Újra és újra megúszta a jegyellenőrzést, gyakran a felvonások között változtatott helyet, macska-egér játékká kezdett válni az egész – adta hírül a bécsi Kurier online kiadása.

Szerdán már számoltak azzal, hogy ismét felbukkan.

Azonnal közöltük volna vele, hogy kitiltottuk az épületből

– mondta André Comploi, az opera szóvivője. A „fantom” mégis átcsúszott valahogy a jegyellenőrzésen.

Ahelyett, hogy a saját olcsó helyét foglalta volna el, az államelnököknek és más magas rangú tisztviselőknek fenntartott középső páholyban telepedett le. Az operabál alatt itt szoktak interjút adni a sztárvendégek.

A személyzet egyik tagja megpillantotta a „páholybliccelőt”, és hívta a rendőrséget. Az előadás végére két rendőr jelent meg, hogy igazoltassák a férfit, ő azonban eliszkolt.

A magát újságírónak kiadó férfit elfogták, majd a rendőrségi cellában töltött néhány órát. Feljelentést tesznek ellene, az operából örökre kitiltották.

A Bécsi Állami Operaház figyelmeztetett: az olcsóbb helyeket akkor sem lehet drágábbra cserélni, ha utóbbiak éppen üresek.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top