+ Irodalom

Havi 635 ezer forintos ösztöndíj Bécsben

635 ezer

Február 28-ig pályázhattok a Paul Celan-ösztöndíjra, amellyel egy mű lefordításához kaphattok havi 635 ezer forint támogatást, közben pedig 3-6 hónapot tölthettek Bécsben.

Február 28-ig pályázhattok a Paul Celan-ösztöndíjra, amellyel egy mű lefordításához kaphattok havi 635 ezer forint támogatást, közben pedig 3-6 hónapot tölthettek Bécsben – írja az eduline.hu.

3-6 hónapot tölhettek Bécsben az IWM (Institut für die Wissenschaften vom Menschen) Paul Celan-ösztöndíjával, amely a bölcsészet-, a társadalom- és a kultúratudomány fontos szövegeinek fordítását támogatja egy nyugat-európai nyelvről egy kelet-európaira és fordítva, illetve a kelet-európai nyelvek között. Kiemelten támogatják a kelet-európai és női tudósok munkáinak fordítását, illetve az IWM saját kutatási területeihez is lehet kapcsolódni.

2015 júliusa és 2016 júniusa között utazhattok ki. Az ösztöndíj összege havi 2050 euró (635 ezer forint), emellett saját irodát is kaptok interneteléréssel, és használjátok az intézet könyvtárát is.
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top