+ Ajánló

Erkel Színház: Red Bull Pilvaker 2015

Erkel Szinház

Napjaink jól ismert rapperei, zenészei és színészei öltöztetik modern köntösbe a magyar költészet klasszikusait a Red Bull Pilvaker estjén március 15-én az Erkel Színházban.

Napjaink jól ismert rapperei, zenészei és színészei öltöztetik modern köntösbe a magyar költészet klasszikusait a Red Bull Pilvaker estjén március 15-én az Erkel Színházban.

A nemzeti ünnepen dupla előadással tér vissza az Erkel Színház színpadára a Red Bull Pilvaker, melynek korábbi fellépőihez csatlakozik többek közt Szabó Simon, Fábián Juli, Papp Szabi (Supernem), Halott Pénz és Jakab Juli is.

A rendezvény célja változatlan: zenei alapokra helyezett költeményekkel közelebb hozni a fiatalokhoz a költészet legjavát, ezzel tisztelegve irodalmi és történelmi örökségünk előtt.

Újdonság, hogy 2015-ben két előadást is élvezhetnek az érdeklődők, az első 18 órakor, a második 21 órakor kezdődik az Erkel Színházban.

Több művész is „újrázik” a színpadon, így például Fluor Tomi, Diaz, Wolfie (Punnany Massif), Dipa (DSP), Bom (DSP), Snow, Fura Csé, Kiss Ádám, Delov Jávor, Sub Bass Monster és a Random Trip zenekar, valamint Kautzky Armand is visszatérő szereplő a Red Bull Pilvakerben. Új művészek is feltűnnek idén az Erkel színpadán, például Fábián Juli, Jakab Juli, Szabó Simon illetve Halott Pénz, Deego, MC Fedora és Papp Szabi (Supernem). Nem lesz hiány friss produkcióban sem: négy új dal és három további vers átirat került bele a repertoárba.

A Red Bull Pilvaker az 1848-as forradalom költeményeinek modern átirataival indult el 2012-ben. Az alapkoncepció azóta sem változott, az esemény a magyar költészet klasszikusait modern köntösbe öltöztetve hozza közelebb a fiatalokhoz a magyar kultúrát és történelmet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top