+ Film

Woody Allen operát rendez

Woody Allen operát rendez

Az Oscar-díjas filmrendező a negyvenes-ötvenes évek fekete-fehér olasz filmvígjátékainak hangulatában állítja színpadra Puccini operáját.

Woody Allen műfajt vált: az ő rendezésében áll színpadra Plácido Domingo, a világhírű tenor Puccini Gianni Schicchi című operájában a Los Angeles-i Operaház jubileumi évadában. 

Az 2015/2016-os évada szeptember 12-én nyit a Gianni Schicchivel. A 30. évfordulóját ünneplő intézmény kedden ismertette új szezonjának előadásait: a hat nagyszínpadi produkció között  Jake Heggie Moby Dick című műve Jay Hunter Morrisszal, Bellini Normája Angela Meade szereplésével, Mozart Varázsfuvolája, Puccini Pillangókisasszonya Ana Maria Martinezzel és a Bohémélet Nino Machaidzével.

Nem kell megijedni, azért úgy tűnik Woody Allen hozza is majd a woodyallen-formát: az Oscar-díjas filmrendező a negyvenes-ötvenes évek fekete-fehér olasz filmvígjátékainak hangulatában állítja színpadra a Puccini operát.

A Gianni Schicchi-előadással egyidejűleg egyébként a Franco Zeffirelli-rendezte 1996-os Bajazzók felújítását is bemutatják a Los Angeles-i Operában.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top