+ Film

Elhunyt Greg Plitt színész

plitt

A 37 éves Plitt karrierje során számos hollywoodi filmben és szappanoperákban is szerepelt, többek között feltűnt Robert de Niro, Matt Damon és Christian Bale oldalán is.

Keresés a weben

Hátborzongató balesetben hunyt el Greg Plitt amerikai színész, aki több hollywoodi szuperprodukcióban, valamint fitnesszvideókban és reklámfilmekben is játszott – írja a Mozi24.

Tragikus körülmények között vesztette életét a szombati napon Greg Plitt színész, modell és fitneszedző, akit a dél-kaliforniai Burbank vasútállomásától északra, a síneken filmeztek, amikor a Metrolink elővárosi vasúttársaság egy utasszállítója elütötte. Scott Meadows, a burbanki rendőrség munkatársa elmondta: a nyomozók kizárták az öngyilkosságot, és megpróbálták kideríteni, ki irányította úgy a filmeseket, hogy tiltott vasúti területen dolgozzanak. Szemtanúk szerint Plitt még akkor is a síneken állt, mikor a vonat kürtje már zúgott. Úgy tűnik, azt hihette, hogy a szerelvény a közeli, párhuzamos sínpáron jött felé – vélte a szóvivő. Az sem volt rögtön egyértelmű, mit filmeznek.

A 37 éves Plitt karrierje során számos hollywoodi filmben és szappanoperákban is szerepelt, többek között feltűnt Robert de Niro, Matt Damon és Christian Bale oldalán is. Játszott Az ügynökség, a TerminátorMegváltás és A kiütés című produkciókban, mindemellett modellkedett és fitneszvideókat is kiadott. A főleg férfiaknak készült edzéstervei hazánkban is rendkívül népszerűek voltak.

Greg Plitt a színészkedés és az edzősködés mellett komoly katonai múlttal rendelkezett: a híres West Point akadémián végzett, majd ezt követően azonnal tábornokká nevezték ki és az amerikai “Army Rangers” alakulatában szolgált 5 évig. A seregben kezdte el kigyúrni magát és miután leszerelt, fitneszedzőnek és modellnek állt. A legendásan tökéletes fizikumú Plitt több mint kétszáz magazincímlapon szerepelt, egy időben még Calvin Klein is alkalmazta. Weboldalán egy motivációs edzésvideót is meg lehet tekinteni, melyben Plitt a síneken edz, miközben egy Metrolink-szerelvény halad el mellette.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top