+ Zene

A Honeybeast zenekar volt a tavalyi év kedvence

honeybeast

Három KultúrZsiráf-díjat zsebelhetett be a Honeybeast, a zenekar a 2014 kedvenc zenekara, a 2014 kedvenc slágere és a 2014 kedvenc albuma kategóriákban bizonyult a szavazó olvasók kedvencének.

Három KultúrZsiráf-díjat zsebelhetett be a Honeybeast zenekar, írja a Zene.hu. A zenekar a 2014 kedvenc zenekara, a 2014 kedvenc slágere és a 2014 kedvenc albuma kategóriákban bizonyult a szavazó olvasók kedvencének, utóbbi kettőt A legnagyobb hősnek köszönheti.

A kulturális magazin decemberben immár harmadik éve buzdította szavazásra olvasóit, ahol színészekre, zenészekre, dalokra, albumokra, filmekre, könyvekre és televíziós műsorokra valamint műsorvezetőkre lehetett voksolni. A szavazás határozottan legnagyobb győztese az Eurovíziós válogatót megjárt Honeybeast lett, akik három kategóriában is győztesnek bizonyultak.

A tavalyi év kedvenc színésze Alföldi Róbert, színésznője Hernádi Judit, magyar filmje a SWING, hazai szórakoztató könyve Lakatos Levente és az Aktus, tévéműsora a Sztárban Sztár, műsorvezetője Gundel Takács Gábor lett. A 2014-es esztendő kedvenc könnyűzenei férfi előadója ismét Vastag Csaba lett, akit Pál Dénes és Király Viktor követ az összeállításban. Az év kedvenc könnyűzenei énekesnője kategóriában csupán néhány szavazat döntötte el a végeredményt, a legnagyobb verseny Wolf Kati és Keresztes Ildikó között volt. A versengést végül előbbi nyerte, a harmadik helyen Dér Heni végzett. 2014. kedvenc világzenei-népzenei, vagy jazz előadójának az olvasók Palya Beát választották.

A Honeybeast A Dal című műsorban vált országosan ismertté és nemrég Czutor Zoltánnal is volt közös daluk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top