+ Irodalom

Kellenek-e versek a házfalakra?

Balla D. Károly blogján találtuk azokat a képeket, amin megmutatja, hogy milyen verseket tenne az épületekre és hogyan néznének ki azok.

Balla D. Károly blogján eljátszik a gondolattal, hogy milyen lennének házfalak, kerítések és épületek, ha versek lennének rajta. Némi számítógépes segítséggel látható is, hogyan festenének az épületeken a versek, Balla D. pedig a „történetüket” is mellékeli a képekhez. Mutatunk is néhányat:

ballaballa

Balla D. Károly szeret játszani a fikcióval: korábban megírta már botrányba fulladt könyvbemutatóját és saját halálát is.

Balla D. Károly József Attila-díjas kárpátaljai magyar író, szerkesztő, blogger. Költőként indult, majd verseskötetei után sorra megjelentek novellái, publicisztikai kötetei, drámái, regényei. Több mint húsz önálló könyv szerzője. Írócsoportok vezetése, folyóiratok és kiadók alapítása, internetes portálok indítása fűződik nevéhez. A 2000-es években fokozatosan felszámolta közéleti és irodalomszervezői kötöttségeit. Meglehetős visszavonultságban él és alkot, azonban sokat publikál, és az interneten is intenzív a jelenléte.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top