+ Film

Exkluzív koncerttel együtt vetítik Nick Cave filmjét

nick cave

A Mozinet egy különleges estét szervezett, ahol a filmet premier előtti vetítik és a film után egy tribute-koncert is lesz, amelyen 6 zenekar tiszteleg Nick Cave művészete előtt.

Nick Cave filmjéről már tavaly hírt adtunk, amikor még csak remélni mertük, hogy a filmet Magyarországon is bemutatják. Szerencsére január 15-én a magyar mozikba is megérkezik a 20.000 nap a Földön, ráadásul a Budoku és a filmforgalmazó egy különleges estét is szervezett, ahol a filmet premier előtti vetítik és a film után egy tribute-koncert is lesz, amelyen 6 zenekar tiszteleg Nick Cave művészete előtt.

A filmben összemosódik fikció és valóság, Cave képzelt és igazi élete, de természetesen feltűnnek benne állandó alkotótársai – zenekara, a Nick Cave & the Bad Seeds tagjai, vagy éppen Kylie Minogue és a színész Ray Winstone –, illetve néhány remekül sikerült koncertbe és a lemezfelvételbe is belepillanthatunk. A legutolsó album, a Push The Sky Away munkálatai közben készült 20.000 nap a Földön intim portrét fest az alkotófolyamatról, azt vizsgálva ezáltal, hogy mi tesz minket azzá, amik vagyunk.

A premier előtti vetítés január 8-án, csütörtökön lesz. A filmet este 8-kor vetítik, a tribute-buli este 10 órakor kezdődik. A koncerten a The Jealous Lovers, a Nagyvillany Allstars, a Desenvoltura, a Haunebu, a Búcsúkoncert Zenekar és az Anton Vezuv játssza Nick Cave dalait. A koncertre külön is kapható jegy.

Az Anton Vezuv frontemberével tavalyi lemezük kapcsán készítettünk interjút.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top