+ művészet & politika

Belvárosi ingatlant és évi 200 milliót juttat a kormány a KOGART-nak

kogart

A hír a Magyar Közlönyben olvasható, közöljük betűről betűre, hogy egyértelmű legyen, a művészet támogatása legalább olyan fontos a kormány számára, mint a sport támogatása.

A hír a Magyar Közlönyben olvasható (2014/187) a digitális változat 232. oldalán, közöljük betűről betűre, hogy egyértelmű legyen, a művészet támogatása legalább olyan fontos a kormány számára, mint a sport támogatása.

A Kormány 1852/2014. (XII. 30.) Korm. határozata a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) támogatása érdekében szükséges intézkedésekről

A Kormány

1. felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a Kovács Gábor Művészeti Alapítvánnyal (a továbbiakban: Alapítvány) együttműködésben intézkedjen az  Alapítvány gyűjteményének bemutatására alkalmas, állami vagyonba tartozó, budapesti, belvárosi ingatlan(ok) feltérképezése érdekében, tegyen javaslatot a  megfelelő ingatlan Alapítvány használatába adására és erről tájékoztassa a Kormányt;

Felelős: nemzeti fejlesztési miniszter
Határidő: 2015. január 31.

2. felhívja az emberi erőforrások miniszterét és a nemzetgazdasági minisztert, hogy gondoskodjanak az 1. pontban írt ingatlan üzemeltetéséhez és az Alapítvány programjainak megvalósításához a 2015–2017. években évi 200,0 millió forintnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma fejezetben történő rendelkezésre állásáról.

Felelős: emberi erőforrások minisztere

Határidő: a kiadások felmerülésének ütemében

Orbán Viktor s. k.,
miniszterelnök

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top