+ Média

Részletesen kereshetsz és igeverset is küldhetsz másoknak az online Bibliával

Jelenleg 11 Biblia fordítás érhető el az urszava.net oldalon, ebből négy idegen nyelven: román, német és angol nyelven.

Jelenleg 11 Biblia fordítás érhető el az urszava.net oldalon, ebből négy idegen nyelven: román, német és angol nyelven. A Biblia fordításokban való keresést a lap tetején található kereső mezőbe beírva hajthatod végre, a nagyító gombra kattintás után pedig megjelennek a részletes keresési beállítások, ahol kiválaszthatod a fordítást, azon belül több szűkítési lehetőség közül is választhatsz.

Olvasás közben (ha be vagy jelentkezve), minden vers után egy zöld kis + jelet látsz, amire kattintva megnyílik a könyvjelző mentése és az igevers küldési lehetőség. Akár több bibliai igeverset is elküldhetsz egy általad megadott email címre, és megjegyzést is adhatsz hozzá.

Két Biblia fordítást is összehasonlíthatsz egy azon időben, a páros olvasó funkcióval, ami az olvasó gomb mellett könyvek ikonra kattintva megjelenik. Végül a lap tetején levő lenyíló menüre kattintva jelentkezhetsz be, ahol kezelheted a profilodat: hírlevelek fogadását, a jelszó módosítását. A könyvjelző résznél tudod előhívni az olvasáskor elmentett igeverseket és itt is törölheted őket. Továbbá a beállításoknál megadhatod a részletes kereső beállításait, ezzel a funkcióval a bejelentkezésed után a részletes kereső a te előre beállított kritériumok szerint keres. De akár hasznos lehet számodra az előzmények vagy a jegyzetfüzet opció is.

Bibliai találós kérdések játéka is elérhető az oldalon, ahol több száz kérdést válaszolhatsz meg, ez által gyarapítva ismeretedet az igében.

Online Biblia-böngészésre fel!

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. varga zoltán szerint:

    /SZERETNÉK ÉLELMISZER CSOMAGOT KÉRNI))
    Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 16 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemeLL(vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 diabetese neuropathya allapitottak meg ill… gerinc csipö kopas ill szükület //ha valaki tud segiteni feleségem számla száma 116 00006 00000000 2576 6862!!tavaly majusban volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab … a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top