+ Zene

Egy doboz téglát kaptam

ajándék

Csak amikor kibontottam, akkor láttam, hogy csak egy doboz tele téglával. Ez elég szomorú sztori, de most úgy látom, hogy tök vicces húzás volt.

A Recorder megkérdezte a magyar popzenészeket, hogy mi volt életük legjobb (és esetleg legrosszabb) karácsonyi ajándéka.

Czirják Tamás (makrohang)

Kölyökkorunkban a bátyámmal közös számítógépünk volt, amit ugye idősebbként ő használt többet, de én is folyton játszani akartam. Ezért mindig nyaggattam a szüleimet, hogy végre kapjak egy saját gépet. Aztán eljött a karácsony és a fa alatt volt egy pont akkora doboz, mint egy számítógép. Csak amikor kibontottam, akkor láttam, hogy csak egy doboz tele téglával…haha. Ez elég szomorú sztori, de most úgy látom, hogy tök vicces húzás volt a szüleimtől.

Csemer Boglárka (Boggie)

Életem legjobb karácsonyi ajándéka Natalie Cole: Unforgettable lemeze.

Dányi Krisztina (morningdeer)

Legnagyszerűbb karácsonyi ajándékot sajnos nem tudok kiemelni, nem is emlékszem annyira mindegyikre, viszont megmaradt, hogy egyszer a szüleim megvették nekem a Pop, csajok satöbbi könyvet Nick Hornbytól, és annak valamiért nagyon örültem.

Deli Soma (Middlemist Red)

A legjobb karácsonyi ajándék az első akusztikus gitárom volt, 8 évvel ezelőtt. Úgy volt, hogy nem kapom meg, aztán amikor már átadták az ajándékokat, pár órával később odaadták a gitárt is, hogy amúgy ez is itt van.

Farkas Krisztina Renáta (ZUP)

A karácsony számomra a legkevésbé szól az ajándékozásról. Minden mást viszont nagyon szeretek: közös családi sütés-főzés, karácsonyfa díszítés. Amiket pedig még ennél is jobban szeretek, azok az olyan spontán dolgok, mint amikor véletlenül kétszer is felborul a karácsonyfa. Sokat nevetünk az ilyen emlékezetes pillanatokon, ezek az igazi ajándékok.

Gerdesits Faszi Ferenc (Quimby)

Olyan, hogy rossz ajándék, olyan nincsen, hisz ajándék lónak ne nézd a fogát. Egyébként nem az ajándékok maradnak meg bennem, hanem inkább a karácsonyok. Mindegyik karácsony jó volt, kivéve, amikor 2-3 évesen valami miatt kórházban voltam, és 24-ére hazaengedtek, azzal a feltétellel, hogy ha rosszul leszek, vissza kell vinni. Na én ahogy a ház előtt kiszálltunk a taxiból, már hánytam, szóval be sem mehettem, máris fordulhattunk vissza. Ez elég rossz volt.

Horváth Boldizsár (Kelemen Kabátban)

Legjobb ajándék, amit kaptunk: villanyvasút.

Horváth Kristóf (Esti Kornél, Hó Márton és a Jégkorszak)

A saját mézeskalácsos dobozom, mely évtizedek óta stabil pont a fa alatt. Kiszámítható ajándék, még is ez az, amire majdnem egy egész éven keresztül várok, és pontosan ugyanolyan boldogsággal tölt el.

Sallai László (The Somersault Boy)

Öt évesen egy Casio szintetizátort kaptam karácsonyra, először nem is nagyon értettem, hogy micsoda. Aztán megtaláltam rajta a DEMO gombot és elindult az Örömóda popváltozata végtelenítve. Annyira boldog voltam, hogy percekig csak bárgyú mosollyal ültem és hallgattam a zenét. Azon kezdtem el zongorázni tanulni is, később aztán csináltam vele felvételeket is, nagyon hasznos jószág.

A teljes listáért kattints ide.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top