+ Film

Mégis bemutatják a diktátor meggyilkolásáról szóló vígjátékot

Mégis bemutatják a diktátor megöléséről szóló vígjátékot

A Sony Pictures egy hete mondta le a The Interview premierjét, mivel a számítógépes rendszerét eltörő hackerek támadással fenyegették meg azokat a mozikat, amik lejátsszák a filmet.

A Sony Pictures filmstúdió engedélyezte amerikai filmszínházaknak, hogy december 25-én bemutassák az észak-koreai vezető megölésére szőtt összeesküvésről szóló The Interview című vígjátékot – jelentette be kedden az egyik dallasi mozi.

A Sony Pictures egy hete lemondta a produkció premierjét, mivel a számítógépes rendszerét november végén feltörő hackerek támadással fenyegették meg azokat az amerikai mozikat, amelyek műsorukra tűzik a filmet. A vígjátékban két amerikai újságíró megbízást kap a CIA-tól, hogy öljék meg az észak-koreai vezetőt, Kim Dzsong Unt.

A Sony bejelentését követően több filmes sztár hangot adott nem tetszésének, erről mi is írtunk itt korábban.

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Észak-Koreát vádolta meg a kalóztámadás elkövetésével, amely visszautasította a feltételezést. Washington elutasította Phenjan kezdeményezését arra, hogy a két ország közösen vizsgálja ki az ügyet. Az ügyről bővebben itt olvashattok.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top