+ Zene

A tegnap séta közben elhunyt Udo Jürgens menedzsere nyilatkozik

udo jürgens

A jelenlegi turné diadalmas közös koncertsorozata után mindannyiunknak sokkoló és felfoghatatlan a váratlan és hirtelen halála.

Az énekes és zeneszerző Udo Jürgens, nyolcvan éves korában séta közben hunyt el szívinfarktusban – közölte a menedzsere. Jürgens a délutáni sétája közben, a svájci Gottlieben-ben eszméletét vesztve esett össze. Az azonnali segítségnyújtás és újraélesztés ellenére a müsterlingeni kórházba szállítását követően elhunyt – írja a zeit.de.

Megrázó és felfoghatatlan.

A hír sokkolt minket és turnészervező csapatát, nyilatkozta este Jürgens menedzsere Freddy Burger. A jelenlegi turné diadalmas közös koncertsorozata után mindannyiunknak sokkoló és felfoghatatlan a váratlan és hirtelen halála.

Három hete indult az osztrák turné Mitten im Leben. Jürgens német szólóénekesi karrierje a hatvanas években indult. Kisebb sikerek után az 1966-os Merci Chérie című dalával megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Ez tette igazi sztárrá.

https://www.youtube.com/watch?v=DQZZJIIt9tA

Több mint ezer dal szerzője és száz millió körüli eladási listával büszkélkedhet. Az 1934 szeptember 30-án, Klagenfurtban született Jürgens 1977 óta Zürichben élt, 2007-ben a svájci állampolgárságot is felvette.

Gyászol a net

A halálhír azonnali reakciót váltott ki a neten. A részvétnyilvánítás mellett a felfoghatatlan szóval van tele például a Twitter. A hírfórumok a részvét és köszönetnyilvánítás mellett hozzák a hírt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top