+ Színház

Végre önálló honlapot kapott az Ódry Színpad!

ódry

Bár a műhely Facebook-oldala évek óta üzemel, a nagy színházakhoz hasonló önálló honlap segítségével még több információt tud megosztani nézőivel.

Először kapott önálló online felületet a Színház- és Filmművészeti egyetem színháza, az Ódry Színpad. A sokoldalú játszóhely előadásai és aktualitásai ezentúl itt érhetők el.

1958-ban nyílt meg a harmincas évek legendás tanáráról, Ódry Árpádról elnevezett színpad. Azóta a Színház- és Filmművészeti Egyetem színházi képzéseit ez a színház szolgálja. A névadó korának híres színházi embere 1929-ben lett az akkori Színiakadémia tanára, 1930-37 között pedig igazgatója volt.

Az Ódry Színpad 2014 decemberében önálló honlapot kapott, ezzel egy régi elképzelés vált valóra – korábban az anyaintézmény weboldalán voltak elérhetők a színpadhoz kapcsolódó információk.

Az Ódry Színpad az egyetem hallgatóinak színes gyakorló műhelye. A repertoár változatos: a klasszikusoktól a kortárs irodalomig minden színre kerül. Az előadásokat az egyetemen oktató művésztanárok mellett a színházi szakma jeles képviselői rendezik. A pályakezdő fiatalok kísérletező kedve és friss szemlélete az, ami megkülönbözteti az Ódryt a többi színháztól.

Aki már ma szeretné megismerni a jövő nagy tehetségeit, vagy kíváncsi az ismert rendezők fiatalokkal végzett munkáira, akit érdekelnek az új színházi formák, vagy egy jól működő alkotóműhely izgalmas előadásai, nézőként feltétlenül itt a helye – online és személyesen is.

Csizmadia Tibor, az SZFE Színházművészeti Intézetének vezetője szerint nagyon fontos, hogy a játszóhely presztízsének megfelelő nyilvánosságot kapjon.

Bár Facebook-oldalunk évek óta üzemel, a nagy színházakhoz hasonló önálló honlap segítségével még több információt tudunk megosztani nézőinkkel, legyen az egy méltató kritika, vagy a képzések kézzelfogható sikerei.

– mondja.

Az új honlap fejlesztését a Mentha csapata végezte. Ügyfeleik közt a kisvállalkozások mellett megtalálhatók különféle webáruházak, kulturális szervezetek is, többek között az A38 hajó honlapját is ők készítették.

Az Ódry színpad januári előadásaira már az új felületen lehet jegyet vásárolni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top