+ Zene

Kapósak a jegyek az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére

eurovíziós dalfesztivál

Összesen százezer jegyet értékesítenek az Eurovíziós Dalfesztiválra, ebből az első adagot kezdték el árusítani hétfőn.

Húsz perc alatt elfogyott hétfőn a 2015-ös ausztriai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjére szóló jegyek első adagja, a rendezvény belépőit árusító oldalak szerverei majdnem lefagytak a nagy érdeklődés miatt.

A fesztivál több elődöntőjére és műsorára szóló jegyeket két óra alatt kapkodták el a rajongók. Nemcsak online, a Wiener Stadthalle rendezvényközpont, az Ö-Ticket és a Wien-Ticket portálok oldalain vásároltak sokan, hanem a rendezvénynek otthont adó Wiener Stadthalle előtt is órákig álltak sorba a rajongók.

Összesen százezer jegyet értékesítenek az Eurovíziós Dalfesztiválra, ebből az első adagot kezdték el árusítani hétfőn. A május 23-i bécsi fináléra már délben elfogytak a rendelkezésre álló jegyek, azonban január végén újra értékesítenek belépőket. Az illegális árusítás megakadályozása céljából nem adják el egyszerre az összes jegyet.

A belépők ára 14 eurótól (csaknem 4500 forint) 390 euróig (mintegy 120 ezer forint) terjed, a verseny műsorprogramjától függően, valamint álló- és ülőhelyek szerint. A jegyeket nem lehet lefoglalni, a megvásárolt belépőkről egyelőre egy igazolószelvényt adnak, és csak később küldik ki postán.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top