+ Irodalom

Újra előfizetőket kell gyűjteni, mint a múlt század elején

Újra előfizetőket kell gyűjteni, mint a múlt század elején - nyerges

Nyerges Gábor Ádám harmadik kötete nem kapott támogatást az NKA-tól, így a szerző a kiadóval egyetértésben úgy döntött, hogy az olvasók kezébe adja a kiadvány sorsát.

Nyerges Gábor Ádám költő készülő verseskötete nem kapott támogatást a Nemzeti Kulturális Alaptól, így a kötet megjelenése most az előjegyzések számán múlik.

A 2010-es Helyi érzéstelenítés és a 2012-es Számvetésforgó című kötetek után a most megjelenés előtt álló Az elfelejtett ünnep lenne a szerző harmadik verseskötete, ami Nyerges harminckét költeményét tartalmazná. A kiadvány eredetileg a Műút Könyvek sorozat részeként jelenne meg, azonban az NKA nem támogatja a kötetet. Így a szerző a kiadóval egyetértésben úgy döntött, hogy az olvasók kezébe adja a verseskötet sorsát és visszanyúl a múlt század eleji előfizetéses módszerhez, remélve, hogy minél többen támogatják majd a megjelenést.

Az elfelejtett ünnep a tervek szerint a 2015-ös Könyvhétre jelenne meg. Szerkesztője Darvasi Ferenc, a fülszöveget Nádasdy Ádám írta. A kötetet 1950 forintos áron lehet előjegyezni 2014 decemberétől. Az előjegyzési szándékot a szepmestersegek.alapitvany@gmail.com címen kell jelezni, a kötet árát pedig a következő bankszámlaszámra utalni: Szépmesterségek Alapítvány, 11734004 -20412245.

Itt egy interjút olvashattok Gáborral.

Itt pedig a Sziránó című regényből kaptok ízelítőt.

Az Apokrif című folyóiratban pedig verseket is találsz. Sokat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top