+ Film

Búcsút vehetünk a Két pasi meg egy kicsitől

Búcsút vehetünk a Két pasi meg egy kicsitől - sorozat

A Két pasi meg egy kicsi töretlen sikere azért is kivételes, mert a sorozat készítése nem volt mentes a botrányoktól az elmúlt évek során.

Az amerikai sikersorozat, a Két pasi meg egy kicsi (avagy a frappánsabb angol címén: Two and a half man) több, mint 260 epizód után jövő februárban elbúcsúzik a nézőktől. 

A 2003-ban a CBS amerikai televíziós csatornán indult sorozatot nem csak az Egyesült Államokban, de Európa szerte is nagy siker övezte. A Chuck Lorre producer nevéhez köthető szituációs komédiát Magyarországon a Viasat3-on láthatták a tévénézők. A sorozat cselekményének alapja egy testvérpáros hétköznapjai: Charlie Harper, az életet és a nőket két marékkal habzsoló reklámdalszerző lakásába válása után beköltözik öccse, az esetlen és magánéletében cseppet sem sikeres Alan, fiával, a kevés ésszel megáldott Jake-kel. A sorozatot tizenkét évad után, február 19-én egy hatvan perces epizóddal zárják a készítők.

A Két pasi meg egy kicsi töretlen sikere azért is kivételes, mert a sorozat készítése nem volt mentes a botrányoktól az elmúlt évek során. Charlie Harper karakterét eredetileg Charlie Sheen játszotta, akinek alkoholproblémái megnehezítették a film gyártását. A rengeteg csúszás miatt végül kiírták szerepét a sorozatból, így került be Ashton Kutcher új szereplőként.

Búcsút vehetünk a Két pasi meg egy kicsitől

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top