+ Irodalom

Vegyél pár kiló könyvet!

Többet járunk könyvtárba, mint moziba vagy színházba?

December 5-én, pénteken rendezi meg a József Attila Kör első „kész a leltár” téli vásárát az RS9 Színház Vallai Kertjében.

December 5-én, pénteken rendezi meg a József Attila Kör első „kész a leltár” téli vásárát az RS9 Színház Vallai Kertjében – írja a felonline.hu. Az eseményre látogatókat egész nap óriási könyvakciók (a JAK új kötetei 30-70% -os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók), könyvzsákbamacska és kilós könyvvásár várja, ahol egy kilogramm raktári könyvet 500 forintért vihetnek haza a vásárlók (a teljes lista a JAK honlapján), sőt aki péntek délig visszajelez a Facebook eseményen, forró italt kap ajándékba.

Nem csak a könyvek lesznek olcsóbban kaphatók: az irodalmi egyesület 1490 Ft-os áron kínálja a 2014-es könyvhét nagy sikerű Búspoéták pólóit, amely mellé 3 ajándék könyvet is ad. A vásár mellett este héttől exkluzív kortárs irodalmi aukción licitálhatnak a látogatók, ahol a JAK könyvritkaságai mellett Fenyvesi Orsolya, Tóth Kinga és Nyerges Gábor Ádám kéziratai kerülnek kikiáltásra. A belépő 500 forint, amely teljes egészében levásárolható.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top