+ Ajánló

Ünnepi koncertet ad az Entrópia Architektúra és a Lyuhász Lyácint Bt.

entrópia

A különleges rendezvényen fellép többek között a tHE sNOBS, a Csermanek Lakótelep, az Ipari Szakadárok, a Bass-O-Matic, a Lyuhász Lyácint Bt, valamint az Új Látásmód Fúzió is.

Különleges és rendhagyó esten vehetnek részt az R33-ba látogatók december 13-án: a hazai zenei élet és a magyar kultúra nagy utasai, az Entrópia Architektúra ad ünnepi koncertet megalakulásának tizenötödik évfordulója alkalmából.

A rendezvény több meghívott fellépő zenekara is illusztris társaság: a tHE sNOBS a hazai redpunk nagyutazói, a Csermanek lakótelep és az Ipari Szakadárok a hazai progresszív-elektronikus zene kiváló formációi. Külön szót kell ejteni a Bass-O-Maticról, amely egy egyszemélyes zenekar: Bíró Kornél ezen a néven a közelmúltban jelentette meg különleges szólólemezét, és az est során lesz a premierje. Fellép kultikus zenekara, a fennállásának 23. születésnapját az este ünneplő Lyuhász Lyácint Bt, valamint a hasonló életkorú Új Látásmód Fúzió.

Az ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA fellépései mindig eseményszámba mennek, zenéjük mély-áramlású, a lét szélére invitálja a hallgatóit, hogy onnan visszaérkezve megtisztulásból, ütközőpontként, megkarcolódva, szembesülve életének labirintus – szablyájával, ősi források áramlataiban megmerítkezve egy új, addig nem ismert ösvényen folytassa életének menetét.

A LyUHÁSZ LYÁCINT BT igazán nem sorolható a könnyen emészthető kategóriába, de szándékuk nem is ez közel negyedszázados fennállásuk alatt, ipari képződményekből készített hangszereiken igen csak megdolgoztatják a jelenlévők hangjáratait, modern civilizációnk hű lenyomatát tükrözik vissza előadásaikon, fellépéseiket hang-barlangrajzokkal, erős vizuális elemekkel kísérik. Ezen az estén ünnepli a zenekar fennállásának 23. évét. Az esten az alakulat kiegészül két baráti vendégzenésszel, Rovar 17  és Nojzzer kollégákkal.

Az ÚJ LÁTÁSMÓD FÚZIÓ vezetője, zeneszerzője, szíve-lelke Gáspár Kornél, akinek színpadi egyszemélyes „világshow” koncertjei egyszerre lazák és egyben tűfeszesek, kompoziciói markánsan ötvözik a new-wave és az elektronikus industrialt, jellegzetes hangzásviláguk a hazai elektronikus zenei téren összetéveszthetetlenek, szövegviláguk apokaliptikus, belső utazásuk kiszáradt peremvilágba vezet el. Gáspár Kornél jelenlegi zenésztársa Veréb Rómeó gitáros. Koncertjeik erős vizuális kíséretet kapnak.

MENETREND :

19.40   BASS-O-MATIC
20.10   CSERMANEK LAKÓTELEP
21.20   ÚJ LÁTÁSMÓD FÚZIÓ
22.30   LYUHÁSZ LYÁCINT Bt.
23.20   ENTRÓPIA ARCHITEKTÚRA
00.10   tHE sNOBS
01.00   IPARI SZAKADÁROK

Helyszín: R33
Időpont: 2014. december 13.

Az est során terjeszteni fogja kiadványait a Gondolkodó Autonóm Antikvárium.
Kapunyitás : 19 óra
Jegyár : 1500 ft

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top