+ Film

Ezért nem láthatod többé Angelina Jolie-t a vásznon

angelina jolie

Úgy vélem, segít a tapasztalatom annak megfogalmazásában, hogy én hogyan csinálnám ezt a jelenetet, milyen tanácsra lenne szükségem.

Angelina Jolie még néhány filmet vállal színésznőként, utána csak rendezni fog – írja a hirado.hu. Rendezőként jegyzett második, Rendíthetetlen című filmjének ausztráliai bemutatója alkalmából a filmcsillag egy lapinterjúban elmondta, szeret rendezni, sokkal boldogabbá teszi, mint a színészi munka.

Örömömre van végigkísérni egy projektet. Jó eltölteni két évet valamivel, és közben tanulni is, szeretem, hogy rá vagyok kényszerítve a tanulásra és arra, hogy minden tekintetben részese legyek egy produkciónak

– fogalmazott a Sydney Morning Herald című lapban csütörtökön megjelent interjújában. Hangsúlyozta, „karrierváltása” nem jelenti azt, hogy kevesebbre tartaná a színészi munkát és a színészeket.

Szeretem őket, szeretem figyelni a munkájukat. Szeretném rájuk irányítani a reflektorfényt, jó, ha nem én állok a rivaldafényben

– mondta.

A 39 éves híresség, aki hétéves kora óta áll a kamerák előtt, úgy véli, van néhány eszköz a tarsolyában, amelyek segítségével a legjobbat hozhatja ki stábjából.

Úgy vélem, segít (a tapasztalatom) annak megfogalmazásában, hogy én hogyan csinálnám ezt a jelenetet, milyen tanácsra lenne szükségem, és milyenre nem a rendezőmtől. Azt próbálom nyújtani (rendezőként), ami szerintem a legjobb, a legnagyobb segítség az adott helyzetben.

Arra a kérdésre, hogy ebbe az is beletartozik-e, hogy néha zsarnokoskodik, Angelina Jolie azt felelte, természetesen. „Ezt várják el egy rendezőtől” – mondta.

Az én munkám az, hogy naggyá tegyek egy filmet, nem pedig, hogy barátkozzam

– fűzte hozzá.

A filmcsillag harmadik rendezése, a By the Sea című film lesz, amelyben ő és férje, Brad Pitt játssza a főszerepet.

Magamat kemény, őt (Brad Pittet) kihívás volt rendezni

– mondta, hozzátéve, hogy heves drámai jeleneteik kifejezetten nehezek voltak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top