+ Színház

Paudits Béla segítségért könyörög

paudits béla

El vagyok keseredve, jó lenne, ha valaki tudna rajtam segíteni.

Az állapotáról szóló hírek az utóbbi időben nem sok jót tartalmaztak. Mostanra azonban minden eddiginél aggasztóbb Paudits Béla állapota. A Jászai Mari-díjas színész (aki gyerekkora óta gyomorproblémákkal küzd) a Blikknek elmondta, három kórházban három hasműtéten esett túl, de állapota csak rosszabbodott azóta. A fájdalomtól már aludni sem tud, sőt az elfekvőt is megjárta nemrégiben.

Az utolsó műtétemet követően az elfekvőbe kerültem, már rettenetes szagom volt, a nejem hozott ki onnan. Egy másik alkalommal fertőzést kaptam, majd sok antibiotikumot, ami nem használt a gyomromnak. El vagyok keseredve, jó lenne, ha valaki tudna rajtam segíteni.

– olvasható a segélykiáltás a lapban.

1971-ben végezte el a főiskolát, majd a József Attila Színházhoz szerződött. 1974–től 1984-ig a Madách Színház tagja volt. Később öt éven keresztül szabadfoglalkozású színművész. 1986-ban szerzett diplomát a Vendéglátóipari Főiskolán. 1989-től újra szerepelt a Madách Színházban. Munkássága elismeréseként 1993-ban Jászai Mari-díjat kapott. Önálló showműsorai mellett rendezéssel is foglalkozott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top