+ Színház

Paudits Béla segítségért könyörög

paudits béla

El vagyok keseredve, jó lenne, ha valaki tudna rajtam segíteni.

Keresés a weben

Az állapotáról szóló hírek az utóbbi időben nem sok jót tartalmaztak. Mostanra azonban minden eddiginél aggasztóbb Paudits Béla állapota. A Jászai Mari-díjas színész (aki gyerekkora óta gyomorproblémákkal küzd) a Blikknek elmondta, három kórházban három hasműtéten esett túl, de állapota csak rosszabbodott azóta. A fájdalomtól már aludni sem tud, sőt az elfekvőt is megjárta nemrégiben.

Az utolsó műtétemet követően az elfekvőbe kerültem, már rettenetes szagom volt, a nejem hozott ki onnan. Egy másik alkalommal fertőzést kaptam, majd sok antibiotikumot, ami nem használt a gyomromnak. El vagyok keseredve, jó lenne, ha valaki tudna rajtam segíteni.

– olvasható a segélykiáltás a lapban.

1971-ben végezte el a főiskolát, majd a József Attila Színházhoz szerződött. 1974–től 1984-ig a Madách Színház tagja volt. Később öt éven keresztül szabadfoglalkozású színművész. 1986-ban szerzett diplomát a Vendéglátóipari Főiskolán. 1989-től újra szerepelt a Madách Színházban. Munkássága elismeréseként 1993-ban Jászai Mari-díjat kapott. Önálló showműsorai mellett rendezéssel is foglalkozott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->