+ Zene

Ingyen letölthető 12 zenekar 6 közös dala

letölthető

A viaDAL Crossover című anyag hat vadonatúj dalt tartalmaz, melyek mindegyikét két-két kitűnő, a maga műfajában elismert zenekar/előadó közösen készített.

Olyan már volt, hogy ismert és népszerű előadók közösen írtak számot. Olyan már jóval ritkában, hogy ebből egy komplett lemeznyi készüljön egyszerre. Olyan meg még soha, hogy mindezt egy autómárka hívja életre. A Suzuki 2012 óta tartja rajta kezét a magyar zenei élet ütőerén a viaDAL sorozattal. Az eddigi mérleg 21 klipnyertes, több mint hárommillió néző a YouTube-on, valamint három teltházas, élő nagykoncert és rengeteg elégedett rajongó.

Most pedig itt a legújabb, az eddigieknél is nagyobb dobás: a lemez.

A Suzuki viaDAL Crossover című anyag hat vadonatúj dalt tartalmaz, melyek mindegyikét két-két kitűnő, a maga műfajában elismert zenekar/előadó közösen készített.

A Crossover lemez 2014. november 4-én látott napvilágot, és a megjelenést követő három hónapban teljes egészében ingyenesen letölthető az ILoveSuzuki Facebook-oldaláról.

A dalok mindegyikéhez szöveges videó készül, melyeket az ILoveSuzuki YouTube-csatornáján lehet megnézni, a közönség pedig a megjelenés után szavazással döntheti majd el, hogy melyik legyen az a szám, amelyikhez egymillió forintos költségvetésű, igazi klip is forog majd.

A dalok listája:

Paddy and the Rats + Kowalsky meg a Vega – Nem kell sok…
Supernem + Péterfy Bori & Love Band – Férfivadász
Road + Hősök – A zene mindenkié
Pannonia Allstars Ska Orchestra + Deniz – Az én utam
Subscribe + Anna & The Barbies – Nem ér a nevem
Fish! + Somló Tamás – Ezek a fiatalok

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top