+ Zene

Félelem és rettegés a Müsziben

dertanz , müszi

Három formáció, amelyik nem hajlandó könnyelmű kompromisszumokra: a MÜSZI a punk és a kísérleti zene otthona lesz pénteken.

A kísérleti zenék szerelmeseinek van egy visszautasíthatatlan programajánlatunk péntek estére, a MÜSZIben ugyanis három kiváló koncert boldogítja majd az arra érdemeseket.

A KR+CUW név Kiss Raymondot és a Carla Under Watert takarja: Raymond gitározni fog, míg Carla Under Water, azaz Tulipán Máté szépséges zörejekkel, töredezett dalformákkal illetve szaxofonnal dolgozik. Minimalizmus, freak folk, blues és pszichedélia, ameddig a fül elhall.

12z egy elektroakusztikus improvizatív zenét építő kollektíva, amely Porteleki Áronból, Szabó Bálintból, Kristóf Mártonból és vendégeikből fog állni. Itt láthatsz velük egy interjút, Kristóf Mártonnal pedig mi is készítettünk egy interjút az Utólélet kapcsán.

A derTANZ sajátos hangulatú, zajos, minimalista zenéjét kihalt TSZ udvarok és keserű pálinkák által ihletve hozza létre, idézőjelbe téve, és ellentmondásba keverve a punk, a metal, a noise-rock stb. stílusjegyeit. A kísérlet részeredménye, egy a klasszikus dal struktúrákat elhagyó, kaotikus szabad zene. müszi müszi

Idén jelent meg második albumuk VATTA címmel, itt meg is hallgathatod:

Az estét a facebookon itt találod meg. A nyitóképet György Erika készítette.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top