+ Életmód

Megtaláltuk az év legcikibb albérlethirdetését

albérlethirdetését

Aki megteheti, hogy kifizesse, nem vágyik arra, hogy a 12 négyzetméteren összezsúfolt hálószoba, konyha és mellékhelyiség kényelmét egy légtérben élvezze.

A fővárosban albérletet kereső fiatalok sajnos már szokták, hogy 50 ezer forint alatt képtelenség élhető garzont találni. Nagyjából három lehetőség van:

1. Betársulni más bérlők mellé. Azoknak ajánlott, akik elviselik a lakótársakat.

2. Viszonylag olcsón bérelni egy pár négyzetméteres, komfort nélküli lakást. Azoknak ajánlott, akik csak aludni járnak haza.

3. Horribilis áron bérelni élhető méretű, kényelmesebb lakást. Azoknak ajánlott, akiknek sok pénzük van.

A képen látható, az OLX.hu-n hirdetett angyalföldi bérlemény célcsoportja azonban ismeretlen. Ha valakinek sovány a pénztárcája, éjt nappallá téve dolgozik és csak aludni jár haza, akkor nem valószínű, hogy havonta 60-65 ezer forintot ki tud fizetni egy börtöncelláért.

albérlethirdetését

Ugyanis 40 ezer forint a bérleti díj, a rezsi 20 ezer körül mozog, de inkább felette várható, viszont ami a legfélelmetesebb, hogy kapásból le kell tenni 80 ezer forint kauciót. Ez a tulaj ugyebár megtarthatja, ha az albérlő lelakja a bérleményt…

Aki viszont megteheti, hogy ezt kifizesse, minden bizonnyal nem vágyik arra, hogy a 12 négyzetméteren összezsúfolt hálószoba, konyha, zuhanyzó és mellékhelyiség kényelmét egyetlen légtérben élvezhesse. A hirdető még a látszatra sem ügyelt, hogy legalább a mosdót leválassza valahogyan.

Munkatársunk felhívta a hirdetésben megadott telefonszámot, és a tulaj fel is vette a telefont! Arra a kérdésre, hogy komolyan gondolja-e, az volt a válasza, hogy döntse el maga, a további faggatózás elől kitérve pedig közölte, hogy most nem tud beszélni, mert éppen vannak nála érdeklődök…

albérlethirdetését

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top