+ Média

Megszűnik a TV2-n a Napló

napló

A riportműsor 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta fut a TV2-n. A műsorban számtalan érdekes témát, különleges sorsot mutattak be.

A kereskedelmi csatorna az Édes Élet után, most a közel két évtizede műsoron lévő riportmagazinjának is bezárja kapuit – írja a Hír24.

Néhány hete derült égből villámcsapásként jött a hír, mi szerint vége a TV2 realityjének, az Édes Életnek. A bejelentés annyira váratlanul jött, hogy néhány szereplő maga is csak az újságokból értesült a dologról. A csatorna legújabb sajtóközleményéből pedig kiderül, újabb műsor fuccsolt be.

A TV2 riportmagazinja, a Napló ugyanis megszűnik. Az utolsó adást november 29-én láthatják a nézők. A műsor 1997 októbere, azaz a csatorna indulása óta fut a TV2-n. A műsorban számtalan érdekes témát, különleges sorsot, példás életutat és megható történetet mutattak be a riporterek. A Napló nyáron programstratégiai okokból új időpontra került. A műsor most megszűnik és a stáb sem szerette volna folytatni a munkát az adott feltételek mellett. A Napló így 17 év után véget ér és november 29-én egy búcsúadással köszöni meg a kitartó nézők figyelmét.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top