+ Gasztro

Készül az első cannabis-szakácskönyv!

cannabis

A „zöld” szakácskönyv valamennyi fogásának a cannabis lesz a fő hozzávalója.

Azoknak, akik már a falra másznak a klasszikus paprikás krumplitól, igazi csemegeként szolgál majd a Herb – a világ első ínyenc cannabis-szakácskönyve. A kiadvány mögött olyan emberek állnak, akik maguk is lelkes használói a kendernek, és kihasználják az USA egyes államaiban található, cannabis-ra vonatkozó legalizálásokat. A TheStonersCookbook.com-nak 22.000 dollár szükséges ahhoz, hogy kiadhassa a gourmet könyvet és lelkes konyhatündérek tömegei használják egy jó vacsora elkészítéséhez.

http://vimeo.com/110069006

A TheStonersCookbook.com-on már 2006 óta cannabis alapú receptek ezrei közül válogathat az „éhes” olvasó. A sajátos fogások havonta körülbelül 120 millió emberhez jutnak el és az oldal készítőit már egy ideje nógatják azért, hogy a spéci ételötletek hús-vér szakácskönyv formájában is megjelenjenek. Mivel a világon egyre több helyen legalizálják a marihuánát, a szervezők most látták elérkezettnek az időt arra, hogy engedjenek a lelkes szakácsok kéréseinek.

Ha összejön a gyűjtés, a végeredmény egy keménykötésű, több, mint 200 oldalas receptkönyv lesz, melyben az ínycsiklandó fogások a cannabis ízvilágából merítkeznek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top