+ Média

Dustin Hoffman hülyeséget csinált

Tulajdonképpen akár viccesnek is minősíthetjük a történteket. Mint ahogy vélhetően Dustin Hoffman is csak játéknak szánta a mutogatást.

A 77 éves színész most nála idősebb kolléganőjének mutatott be nyilvánosan.

Tulajdonképpen akár viccesnek is minősíthetjük a történteket. Mint ahogy vélhetően Dustin Hoffman is csak játéknak szánta a mutogatást, leszámítva, hogy már bő hetven évvel maga mögött hagyta óvodáséveit. Mert ilyesmit többnyire csak akkor művel az ember.

Történt, hogy a kedves, immáron 79 éves Judi Dench és Dustin Hoffman közös filmjük beharangozójára és vörös szőnyeges fotózásra jelent meg. A BBC1 – Esio Trot című, 90 perces új mozijában a két színész egy gyönyörű, nyugdíjaséveikben fonódó kapcsolat hőseit alakítja. Mrs. Silver és Mr. Hoppy egyébként Roald Dahl regényadaptációjának szereplői, akik az édes-bús és vidám történetben természetesen egymásra találnak.

A vörös szőnyeges fotózáson Hoffman úgy vélte, a koruk már épp elegendő okot ad arra, hogy mindenféle komolyságot félretegyenek. Ezért gondolt egy merészet, és Dench mögé állva szamárfület mutatott kolléganőjének. A fotós persze egy pillanatig sem tétovázott, a kép elkészült. De valami mégis elárulhatta Hoffmant, mert Dench hirtelen hátrafordult, hajszál híján rajtakapva a kezét éppen visszarántó Dustint. A színész kénytelen-kelletlen elárulta, mi történt, majd nevetve magához ölelte Denchet, aki maga is jót vihogott az egészen.

Az emberek az én koromban már nem szeretik elárulni az életkorukat – én is utálom – mesélte Dench. – Azt pedig végképp utálom, hogy valamire azt mondjam, túl öreg vagyok ahhoz, hogy valamit megcsináljak. Először mindenképpen ki akarom próbálni, aztán ha nem sikerül, akkor már mondhatom, hogy nem megy…

Szerencsére azonban még nagyon úgy tűnik, hogy a kitűnő angol színésznő nem szenved a munka hiányától. Új filmjét – szamárfül nélkül – karácsonyeste vetíti a BBC1.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top