+ Zene

Letartóztatták a Cranberries énekesnőjét

cranberries

A zenekar még nem adott ki közleményt a váddal kapcsolatban, amely szerint Dolores O’Riordan egy légi utaskísérőt bántalmazott.

Dolores O’Riordan egy légi utaskísérővel került konfliktusba, adja hírül a New Musical Express.

Az énekesnő New Yorkból, a John F. Kennedy repülőtérről utazott az írországi Shannonba ma reggel – a vád szerint út közben bántalmazta az egyik légi utaskísérőt.

A repülőtérre azok után hívták ki a Gardaí (az ír rendfenntartó szervezet) erőit, miután bejelentés érkezett, hogy egy nő tettleg bántalmazott valakit az Aer Lingus egyik járatán – nyilatkozta egy rendőrségi forrás, aki azt is hozzátette, egy rendfenntartó is kisebb sérülést szenvedett a letartóztatás során. Az Aer Lingus szóvivője nagyjából ugyanezt a nyilatkozatot tette, azzal, hogy az ügy természete miatt nem adhat bővebb tájékoztatást.

A zenekar még nem adott ki az esettel kapcsolatban hivatalos közleményt.

A Cranberries 1990-ben alakult Limerickben. A négyes sikeres pályafutás és öt nagylemez után 2003-ban oszlott fel, majd 2009-ben újra összeállt és 2012-ben Roses címmel új nagylemezt jelentett meg. A háromgyermekes, házas O’Riordan – akit 2006-ban Írország tíz leggazdagabb nője közt emlegetettek – a köztes években két szólóalbumot adott ki.

Az együttes helyzete az utóbbi időben ismét bizonytalan, mivel O’Riordan 2013 októberében – ismeretlen okokból – jogi lépéseket indított a zenekar gitárosa, Noel Hogan ellen. A Cranberries honlapján az utolsó bejegyzés 2012-es.

(Forrás: hvg.hu)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top