+ Film

A halottkém jelentése Robin Williamsről

A halottkém jelentése Robin Williamsről - Williams

A színész halála előtt közölte a nyilvánossággal, hogy rendszeres időközönként pszichoaktív szereket használ, és hogy nem sokkal korábban elkezdett járni egy leszoktató terápiára.

Robin Williams öngyilkosságot követett el, de előtte nem fogyasztott sem alkoholt, sem illegális kábítószert – jelentette be pénteken egy kaliforniai megye seriffje a boncolás hivatalos eredménye alapján.

A színész augusztus 11-i halála megrázta az egész világot. Halálát kaliforniai otthonában fulladás okozta, miután felakasztotta magát – állapította meg a halottkém. Szervezetében vényre felírható gyógyszert – kétféle antidepresszánst és egy Parkinson-kór elleni gyógyszert – találtak „gyógyászati mennyiségben”. A titkára talált rá a hálószobájában. A halottnak felületi vágások voltak a csuklóján, és egy zsebkés volt a közelében.

Özvegye, Susan Schneider napokkal férje halála után beszélt arról, hogy a filmsztár depresszióval küzdött és kezdődő Parkinson-kórtól szenvedett. A színész korábban közölte a nyilvánossággal, hogy rendszeres időközönként pszichoaktív szereket használ, és hogy nem sokkal előtte elkezdett járni egy leszoktató terápiára. Felesége azonban úgy vallott egy nyomozónak, hogy férje nem azért kezdte el a programot, mert akkor éppen elérte egy szenvedélyroham, hanem azért, hogy erősítse magában a gyógyulni akarást – olvasható a halottkém jelentésében. Az asszony arról is beszámolt, hogy a színész alvászavarban is szenvedett öngyilkossága előtt, és egyre erősödött a paranoiája.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top